Våra mobiltelefoner

Mobilen är något som verkligen finns i var mans hand. Vi använder oss av denna dagligen och våra mobiltelefoner är det vanligaste som vi använder oss av. Även om telefonen är till för att ringa med så kan vi använda den till så mycket annat idag. 

Det är idag mer eller mindre som en dator och vi kan skicka e-post, planera våra liv i en kalender och vi kan surfa på den. Den är viktig för oss och då är det viktigt att vi skyddar den så gott det går så den inte går sönder om vi skulle tappa den i golvet. Skal och fodral är viktiga skydd för telefonen och här hittar du LG G6 skal och fodral. Det finns förstås produkter till alla tänkbara mobilmärken. Se till att du skaffar dig det skydd som du vill ha till din smarta telefon.

Andra produkter som kan vara bra att skaffa är extra strömförsörjning. Så kallade Power Banks är bra att ha om man ska ge sig ut på resa och inte har tillgång till strömuttag för att kunna ladda telefonen. Från 2000 mAh upp till 20000 mAh finns det och ju större du köper desto fler gånger kan du ladda till telefon. De kostar inte så mycket hellre, från 39 kronor för den billigaste upp mot 700-800 kronor för den dyraste. Se till att skaffa lite extra ström till din telefon när du beställer ditt fodral eller skal.