Handla så nära gratis som möjligt

Tyvärr kan inte allting vara gratis. Men om man letar ordentligt och tar sig tid, kan man komma nära gratis.yard-sale-loppis-_101816380

Loppis och second hand

Vad man än behöver, kan man göra fynd på loppisar eller secondhandbutiker. Oftast hittar man billigare priser på loppisar men risken finns att man stöter på några gamla, antika varor som är dyrare än normalt. Loppisar är en bra plats att hitta äldre serviser, gamla böcker, lampor, köksredskap och äldre möbler. Mycket kan man förbättra och göra snyggare med lagningar och lite färg, och en del är så vackra att de gör sig bäst i originalskick.

Rabattkoder

Vill du hitta nya kläder till bra pris är det så klart lätt att göra fynd på reaor. Man vill man köpa från Nelly eller liknande kan man söka efter en Nelly rabattkod för att handla billigare. Detsamma gäller så klart flera andra butiker, men Nelly är en av de populäraste alternativen när det kommer till onlineshopping och klädshopping. Koderna finns på flera samlingssajter där du hittar hundratals olika märken och butiken. Du kan till och med få rabatt på hotell och flygresor.

Auktioner

Under sommaren sker det många auktioner på gårdar och dödsbon. Det finns också auktionshus där man auktionerar ut saker varje söndag. Har man tur kan man ropa in en möbel, tavla, eller antik lampa för en bråkdel av nypris kostnaden. Det är också lätt att auktioner skenar iväg så man måste hålla sig på tårna och inte ryckas med i tävlingskänslan när man är flera stycken som slåss om en sak.