Gratis tjänster som kan spara dig pengar

På internet finns det ett stort utbud av tjänster som kan spara dig pengar. Nedan finner ni några alternativ som kan ge din ekonomi precis den boost den behöver. spara pengar

Rabattsök.se

När man väl måste göra ett inköp så är det viktigt att göra det till ett så bra pris som möjligt. För att göra detta förslår vi att man använder sig av en sökmotor där man kan hitta de erbjudanden som butiker annonserar om. Allt man behöver göra är att skriva in den butik man har tänkt handla på i sökrutan så får man sedan en lista  med de erbjudanden och rabattkoder som just nu gäller. Om man är lite mer flexibel med vad eller var man tänker handla så finns det även topplistor med de mest populära rabatterna för än större besparingar.

Tink.se

Få svenskar har koll på sin ekonomi, detta tänker Tink.se ändra på. Tink är en app som samlar alla dina bankkonton på ett och samma ställe. Du får total koll på var dina pengar går genom automatisk kategorisering av varje köp. Utöver det går det även att sätta upp en budget för varje månad. Appen varnar då när man börjar närma sig den och när man sedan gått över den.

Säg upp tv-abonnemanget 

Att se på klassisk linjär-tv är idag ett mycket kostsamt alternativ, både när det kommer till pengar och tid. Bortsett från att du inte kan se tv-programmen när just du vill och har tid så måste du även spendera mycket tid tittande på reklam, trots att du betalar otroligt höga månadsavgifter.Idag är alternativen för video on demand många och bra. Priset ligger dessutom långt under var tv-förr låg, ofta runt hundralappen per månad. Går man från ett lite större tv-paket till till exempel Netflix så innebär det flera tusen kronor lägre kostnad per år. Störst är Netflix som nu har gått om till och med HBO i total produktionsbudget för tv-serier. I Sverige har vi även Viaplay, C More och HBO Nordic.