Gratis spelinformation

Om du ska vara framgångsrik när du tippar, eller bettar som det numera också heter, är det viktigt att du har bra information. För att bli framgångsrik kan du behöva lägga ner mycket tid och energi för att kunna veta vilken form olika lag är i och hur de har spelat tidigare under säsongen.

Det finns en uppsjö av sidor som erbjuder det. En del sidor är riktigt bra och har ett stort utbud av sporter, medan andra är mindre bra. Här har vi listat 3 av de bästa sajterna du kan behöva hålla reda på.

3529051-sportscaster

SvD Sport

Det finns flera svenska dagstidningar som erbjuder bra källor till information. En som sticker ut ur mängden är Svenska Dagbladets. Designen gör att sidan är lättläst och väldigt lätt att navigera på. Oavsett vilken sport du är intresserad av hittar du förmodligen statistiken här. Om du exempelvis är intresserad av Allsvenskan i fotboll kan du få statistik över hur bra lagen har spelat på hemma- respektive bortaplan, hur de har spelat i de olika halvlekarna samt hur deras form är för tillfället.

Tippat.se

En sajt som är bra om du vill lära dig mer om vad odds är och hur det fungerar är Tippat.se. Här kan du också få en sammanställning över olika spelbolag, inklusive vilka fördelar de har samt vilka bonusar de erbjuder. Du blir också erbjuden tips om bra matcher att spela på, vilket kan vara en fördel för dig som är ovan. Kanske kan det också få dig att intressera dig för en ny sport. Om du annars bara tippar på fotboll kan bra odds på exempelvis tennismatcher få dig att vidga dina vyer.

Nyhetspressen

Nästan alla dags- och kvällstidningar uppdaterar flitigt sina sportnyheter, men för att välja en är Nyhetspressen ett bra val. Där kan du läsa de allra senaste sportnyheterna inom de flesta sporter. Enda minuset är att det inte alltid är lätt att hitta den nyheten just du är ute efter.