Gratis program

Genom att söka på gratis program på till exempel Google så kan du hitta program till din dator som är fri att ladda hem och installera på din dator. Frågan är bara vilka program som är bra och vilka som du har nytta av. 

Gratis program

Behöver du att gratis antivirus program så komplettera din sökning med antivirus gratis program så får du upp de som finns tillgängliga för nedladdning. Ett tips är att kolla upp vad andra har skrivit om respektive program, andras synpunkter om programmen är bra att kolla upp. Det finns forum där det diskuteras och där man kan ställa sina frågor om vilket program som är bäst. Risken är att du får lika många svar som det finns program. Bästa du kan göra om du inte har så stor datavana är att kolla med någon i din bekantskapskrets om dom kan ge dig förslag på program som dom använder.

Ladda inte hem första bästa gratisprogram, fungerar det inte som det ska så kanske din dator kan ta skada. Kom ihåg om du testar ett program och du inte vill ha det så avinstallera det då det annars bara tar upp onödig plats på din hårddisk. Kolla också upp så det är säkert att ladda hem programmet så du inte får med något virus i programmet som du inte får bort sedan. Om du inte vet om det är säkert, strunta då i att ladda hem det.